X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Us

Us 2019 Online Subtitrat

Premiera: 14 martie 2019

Vezi Acum Us 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Us este un film lansat in 2019 de horror, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Jordan Peele
Director

Actori

Winston Duke isGabriel "
Winston Duke
Gabriel "
Evan Alex isJason Wilson / Pluto
Evan Alex
Jason Wilson / Pluto
Shahadi Wright Joseph isZora Wilson / Umbrae
Shahadi Wright Joseph
Zora Wilson / Umbrae
Elisabeth Moss isKitty Tyler / Dahlia
Elisabeth Moss
Kitty Tyler / Dahlia
Tim Heidecker isJosh Tyler / Tex
Tim Heidecker
Josh Tyler / Tex
Yahya Abdul-Mateen II isRussell Thomas / Weyland
Yahya Abdul-Mateen II
Russell Thomas / Weyland
Anna Diop isRayne Thomas / Eartha
Anna Diop
Rayne Thomas / Eartha
Cali Sheldon isBecca Tyler / Io
Cali Sheldon
Becca Tyler / Io
Noelle Sheldon isLindsey Tyler / Nix
Noelle Sheldon
Lindsey Tyler / Nix

Descriere Us

După ce a provocat un șoc în cultura contemporană și a schimbat regulile genului horror cu debutul său regizoral, Fugi!, un film provocator și cu conștiiință socială, vizionarul Jordan Peele, câștigător al premiului Oscar, revine cu un alt coșmar original scris, regizat și produs de el.

Amplasat în peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, Noi, produs de Monkeypaw Productions, îi are ca protagoniști pe Lupita Nyong’o, câștigătoare a premiului Oscar, în rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se întoarce la casa de vacanță unde și-a petrecut copilăria, împreună cu soțul ei, Gabe (Winston Duke), și cu cei doi copii ai lor, pentru o binemeritată vacanță de vară.

Frământată de o traumă din copilărie, inexplicabilă și încă nerezolvată, adusă acum la suprafață și agravată de o serie de coincidențe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei ei.

După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se țin de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.

Titlu originalUs
Nota IMDb7.3 din 78875 voturi

(1) comentariu

  • O porcarie. Nota 4.0. O familie plecata in vacanta la o cabana pe care o aveau in proprietate aproape de plaja, se confrunta cu un grup de patru, identici ca infatisare cu ei, dar intrucatva ca iesiti din alta lume, un fel de zombi care vroiau sa ii omoare si sa ii inlocuiasaca pe cei patru din familia „normala”, Lupta dintre bine si rau se sfarseste ca intotdeauna cu invingerea raului…

Lasa un comentariu