X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Upstream Color

Upstream Color 2013 Online Subtitrat

Premiera: 5 aprilie 2013
Gen: ,

Vezi Acum Upstream Color 2013 Online Subtitrat in romana calitate HD. Upstream Color este un film lansat in 2013 de drama, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere Upstream Color

Kris și Jeff ajung să se apropie unul de celălalt tot mai mult până devin iubiți. Lucrul ciudat este că în toată povestea lor ciudată și dramatică de dragoste un rol foarte important îl are un organism „parazitar” care este răspunzător de anumite stări de ameteli, halucinații și inconștiență.

Toata povestea este un fel de „delir” al personajelor pricipale care se chinuie și se luptă să înțeleagă ce li se întâmplă. În poveste intervine și o altă gazdă pentru acel „parazit” și anume un purcel care este studiat cu atenție de catre proprietarul fermei căreia îi aparține. Destul de ciudata poveste este compusă dintr-un puzle complicat. Experimente și iubire ar fi tema principală și de fond a narațiunii.

Natura cu florile, sunetele și vitățile pe care le cuprinde compune și definește destinul a doi oameni care în final decoperă un secret care îi va ridica la un alt nivel și vor regăsi armonia interioară într-o activitate destul de banală.

Titlu originalUpstream Color
Nota IMDb6.8 din voturi

Lasa un comentariu