X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Unleashed

Unleashed 2005 Online Subtitrat

Premiera: 2 februarie 2005

Vezi Acum Unleashed 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Unleashed este un film lansat in 2005 de actiune, crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Unleashed

Dresat pentru a ucide – Din momentul in care Bart l-a smuls pe Danny de langa mama lui, l-a tratat intotdeauna ca pe un caine, dresandu-l, practic, pentru atac.

Danny reprezinta astazi arma lui absoluta, gata, la primul ordin, sa se arunce asupra oricui, fara a-i lasa nici cea mai mica sansa.
Rupt de lume, Danny nu are de ales, trebuind sa accepte acceasta existenta de animal, pana cand, din intamplare, il intalneste pe Sam, un orb care isi castiga existenta acordand pianine.

Sam si fiica sa adoptiva, Victoria, vor descoperi in Danny o doza de omenie, pana atunci necunoscuta lui, chiar interzisa. Intregul sau mod de a percepe viata se schimba din acel moment..

De aici inainte, fata de Bart si banda lui, care prefera sa il vada mai degraba mort decat liber, Danny va incerca sa devina, in fine, el insusi si sa scoata la iveala secretele din trecutul lui.

Pentru a se elibera de conditia sa, Danny va trebui sa rupa lanturile, protejandu-i pe cei care vor reprezenta, de acum inainte, familia lui. Aceasta va fi ultima lui batalie, dar de departe cea mai periculoasa.

Titlu originalUnleashed
Nota IMDb7.0 din 90,404 voturi

Lasa un comentariu