X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Underworld: Evolution

Underworld: Evolution 2006 Online Subtitrat

Premiera: 12 ianuarie 2006

Vezi Acum Underworld: Evolution 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. Underworld: Evolution este un film lansat in 2006 de actiune, aventura, fantastic, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Len Wiseman
Director

Actori

Scott Speedman isMichael Corvin
Scott Speedman
Michael Corvin
Tony Curran isMarcus Corvinus
Tony Curran
Marcus Corvinus
Derek Jacobi isAlexander Corvinus
Derek Jacobi
Alexander Corvinus
Steven Mackintosh isAndreas Tanis
Steven Mackintosh
Andreas Tanis
Brian Steele isWilliam Corvinus
Brian Steele
William Corvinus

Descriere Underworld: Evolution

Lumea de dincolo 2: Evolutia – Filmul continua saga razboiului dintre Death Dealers (vampiri) si Lycans-ii (varcolaci). Acum vom afla inceputul razboiului dintre cele doua triburi deoarece Selene (Kate Beckinsale) si Michael (Scott Speedman), hibridul lycan, incearca sa descopere secretele nasterii lor.Noul film este o legenda moderna despre actiune, intrigi si dragoste interzisa, care ii va conduce intr-o lupta pentru a opri razboaiele deoarece nemuritorii trebuie sa-si primeasca in sfarsit pedeapsa.

Filmul începe din punctul unde se termina „Lumea de Dincolo”: Selene și Michael fug de vampiri. Fiind cea care i-a provocat moartea lui Viktor, Selene nu mai poate spera decât să îl înduplece pe ultimul bătrân rămas, Marcus. Dar Marcus s-a trezit deja și a devenit o făptură mult mai puternică decât înainte. Acum, singurul lui țel este să îl trezească și pe fratele său Lycan, William, eliberându-l din închisoarea sa eternă. Nu a mai rămas prea mult timp, iar Selene și Michael trebuie să pună cap la cap ultimele indicii, pentru a descifra misterele descendenței lor de sânge și a-l opri pe Marcus înainte să fie prea târziu.

Titlu originalUnderworld: Evolution
Nota IMDb6.7 din 175,796 voturi

Lasa un comentariu