X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Nea Marin Miliardar

Nea Marin Miliardar 1979 Online Subtitrat

Premiera: 5 februarie 1979
Gen:

Vezi Acum Nea Marin Miliardar 1979 Online Subtitrat in romana calitate HD. Nea Marin Miliardar este un film lansat in 1979 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Nea Marin Miliardar

Nea Marin (Amza Pellea), ajuns la mare, se trezeste peste noapte in rolul unui miliardar american care trebuie sa aiba de-a face cu mafioti, presa, viata de lux si cate si mai cate. Acest lucru insa nu-l sperie. El rezolva lucrurile cu calm, la fel ca la el in sat, unde Veta (Draga Olteanu-Matei) era consilierul lui de baza si – nu in ultimul rand – sotia lui. Cu o distributie de mare spectacol, Sergiu Nicolaescu reuseste sa dea lovitura si sa realizeze cea mai cunoscuta comedie romaneasca.

Una dintre cele mai reusite comedii din cinematografia romaneasca, „Nea Marin miliardar” este unul dintre filmele cu cea mai mare cota de popularitate in randul telespectatorilor ultimelor doua generatii. Faimosul Nea Marin, cel mai tipicar si hazliu oltean din toate timpurile, interpretat de inegalabilul Amza Pellea, ajunge, datorita asemanarii sale izbitoare cu un miliardar sa fie luat drept acesta. Din acest moment se declanseaza nebunia, bascaliosul nea Marin, cu prazul la diplomat, intrand in tot felul de situatii hilare ca urmare a acestei confuzii de identitate.

Titlu originalNea Mărin miliardar
Nota IMDb8.5 din 2,862 voturi

Download Nea Marin Miliardar

Lasa un comentariu