HDPlaytwice-born
loading...
Twice Born (Venuto al mondo)

Twice Born (Venuto al mondo) 2012 Online Subtitrat

Premiera: 13 septembrie 2012Durata: 127 min.

Vezi Acum Twice Born (Venuto al mondo) 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. Twice Born (Venuto al mondo) este un film lansat in 2012 de drama, razboi, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Descriere Twice Born (Venuto al mondo)

Născut din nou – Gemma părăsește apartamentul confortabil pe care îl ocupă în Roma pentru a călători spre Sarajevo în compania fiului său Pietro și pentru a vizita o expoziție ce comemorează victimele războiului bosniac, printre care și soțul ei Diego. Cu 16 ani în urmă, Gemma a reușit să fugă împreună cu băiatul ei din orașul bosniac aflat sub cel mai îndelungat asediu din istorie, dar Diego a rămas în urmă și a fost ucis, femeia propunându-și să facă această călătorie nu numai pentru a reface relația tensionată cu Pietro, dar și pentru a se confrunta cu amintirile dureroase din trecut.

Gemma l-a cunoscut pe Diego în anii ’80, pe vremea când era studentă și se afla în vizită la Sarajevo, după ce au depășit o mulțime de obstacole, cei doi tineri trăind o pasioanală poveste de dragoste și găsindu-și pentru o scurtă perioadă fericirea unul în brațele celuilalt. Deși își doreau cu disperare copii, Gemma era sterilă, așa că a împins-o pe tânăra și frumoasa muziciană Aska în patul lui Diego pentru a o folosi pe post de mamă-surogat, doar pentru a fi ulterior măcinată de gelozie și sentimente de culpabilitate. Revelația ce o așteaptă pe Gemma la Sarajevo o va forța să înțeleagă proporțiile pierderii pe care a suferit-o, ororile reale ale războiului și puterea vindecătoare a iubirii.

Titlu original

Venuto al mondo

Nota IMDb7.4 din 13,538 voturi

Lasa un comentariu