X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Tropic Thunder

Tropic Thunder 2008 Online Subtitrat

Premiera: 9 august 2008

Vezi Acum Tropic Thunder 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Tropic Thunder este un film lansat in 2008 de actiune, comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Ben Stiller
Director

Actori

Ben Stiller isTugg Speedman
Ben Stiller
Tugg Speedman
Tom Cruise isLes Grossmann
Tom Cruise
Les Grossmann
Jack Black isJeff Portnoy
Jack Black
Jeff Portnoy
Robert Downey Jr. isKirk Lazarus
Robert Downey Jr.
Kirk Lazarus
Nick Nolte isFour Leaf Tayback
Nick Nolte
Four Leaf Tayback
Steve Coogan isDamien Cockburn
Steve Coogan
Damien Cockburn
Jay Baruchel isKevin Sandusky
Jay Baruchel
Kevin Sandusky
Bill Hader isStudio Executive Rob Slolom
Bill Hader
Studio Executive Rob Slolom

Descriere Tropic Thunder

Furtuna tropicală – Ben Stiller, Jack Black si Robert Downey Jr conduc un casting simpatic intr-o comedie despre un grup de actori mobilizati de dorinta de a face cel mai mare film de razboi realizat vreodata in lume. Dupa costuri ce lasa in urma ridicarea Taj Mahal-ului sau razboiul cu japonezii, si care nu sunt altceva decat cheltuieli exagerate cu rasfatul actorilor, producatorii sunt nevoiti sa traga oblonul si sa inchida pravalia. Dar un regizor frustrat refuza sa opreasca filmarile si isi duce castingul in jungla din sud-vestul Asiei, pentru a „creste realismul”… Din nefericire, realismul inseamna intalnirea cu niste baieti rai pana-n maduva oaselor.

„Furtuna tropicala” este un film care-i reuneste pe Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Brandon T. Jackson, Jay Baruchel, Danny McBride, Steve Coogan, Bill Hader si Nick Nolte. Filmul este regizat de Ben Stiller si realizat dupa un scenariu de Justin Theroux & Ben Stiller si Etan Cohen. Povestea ii apartine lui Ben Stiller & Justin Theroux. Producatori sunt Stuart Cornfeld, Ben Stiller si Eric McLeod. Producator executiv este Justin Theroux. Regia de imagine este semnata de John Toll, ASC. Scenografia apartine lui Jeff Mann, iar montajul lui Greg Hayden. Costume designer este Marlene Stewart. Coloana sonora este semnata de Theodore Shapiro.

Filmul are rating R, contine scene al caror limbaj are conotatii sexuale, are referinte la droguri si violenta.

Titlu original Tropic Thunder
Nota IMDb 7.0 din 331,669 voturi

Lasa un comentariu