X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Trolls

Trolls 2016 Online Subtitrat

Premiera: 13 octombrie 2016

Vezi Acum Trolls 2016 Online Subtitrat in romana calitate HD. Trolls este un film lansat in 2016 de animatie, aventura, familie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Anna Kendrick isPoppy (voice)
Anna Kendrick
Poppy (voice)
Justin Timberlake isBranch (voice)
Justin Timberlake
Branch (voice)
Zooey Deschanel isBridget (voice)
Zooey Deschanel
Bridget (voice)
Russell Brand isCreek (voice)
Russell Brand
Creek (voice)
James Corden isBiggie (voice)
James Corden
Biggie (voice)
Gwen Stefani isDJ Suki (voice)
Gwen Stefani
DJ Suki (voice)
Iris Dohrn isBaby Poppy
Iris Dohrn
Baby Poppy
Liam Henry isYoung Branch
Liam Henry
Young Branch
Ron Funches isCooper (voice)
Ron Funches
Cooper (voice)

Descriere Trolls

Trolii -Creatorii peliculei Shrek și DreamWorks Animation prezintă Trolii, o comedie inteligentă, amuzantă și obraznică despre căutarea fericirii și până unde sunt unii dispuși să meargă pentru a o obține. Filmul transportă publicul către o lume colorată și minunată populată de Troli extraordinar de optimiști, care dansează și cântă continuu și de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiți numai când au Troli în stomac.
După ce familia Bergen invadează satul Trolilor, Poppy, cel mai vesel Trol, și prea-prevăzătorul și țâfnosul Branch, pleacă într-o călătorie, încercând să-și salveze prietenii. Misiunea lor e plină de aventură și întâmplări, pe măsură ce această pereche nepotrivită încearcă să se tolereze reciproc, astfel încât să ducă misiunea la bun sfârșit.
Filmul prezintă și lumea unică inspirată din fibre, ghemotoace, blană, sclipici și culori vii. Publicul va fi învăluit complet de acest univers tactil și îmbietor -producătorii îl numesc „imersie estompată” -diferit de orice alt film. Apoi, avem coafurile înalte din păr de culoarea bomboanelor, semnul distinctiv și mândria Trolilor de pretutindeni.

Titlu original Trolls
Nota IMDb 6.7 din voturi

Download Trolls

Lasa un comentariu