X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Transsiberian

Transsiberian 2008 Online Subtitrat

Premiera: 18 ianuarie 2008

Vezi Acum Transsiberian 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Transsiberian este un film lansat in 2008 de crima, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere Transsiberian

Calatoria cu un tren trans-siberian, din China catre Moscova, se transforma intr-o cutremuratoare urmarire asezonata cu deceptie si crima, dupa ce un cuplu american intra in contact cu o pereche misterioasa de pasageri…

Roy si Jessie Nesser descopera ca zilele de glorie ale luxosului Transsiberian au apus si au lasat locul unui sir de banale vagoane de otel, intesate cu pasageri taciturni, care au reputatia de traficanti de droguri. In aceste conditii, Roy si Jessie se bucura atunci cand ii intalnesc in tren pe Carlos Jimenez si Abby Brunell, care pretind a cutreiera lumea pentru a preda lectii de limbi straine si pentru a vinde suveniruri de tipul papusilor Matrioska. Necazurile incep insa atunci cand cei patru decid sa coboare din tren la un stop, iar Roy se pierde de grup. Coborand la statia urmatoare pentru a-si astepta sotul ratacit, insotita fiind de noii ei prieteni, Jessie este agresata sexual de Carlos si il ucide pe acesta in mod accidental, in legitima aparare, lasandu-i cadavrul in zapada.

Ceea ce nu stiu insa Jessie si Roy este ca Abby si Carlos sunt de fapt niste dealeri de stupefiante, urmariti de politisti rusi corupti si periculosi, care se afla acum pe urmele lor.

Titlu originalTranssiberian
Nota IMDb6.7 din voturi

Download Transsiberian

Lasa un comentariu