X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Toy Story 2

Toy Story 2 1999 Online Subtitrat

Premiera: 30 octombrie 1999

Vezi Acum Toy Story 2 1999 Online Subtitrat in romana calitate HD. Toy Story 2 este un film lansat in 1999 de animatie, comedie, familie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Tom Hanks isWoody (voice)
Tom Hanks
Woody (voice)
Tim Allen isBuzz Lightyear (voice)
Tim Allen
Buzz Lightyear (voice)
Joan Cusack isJessie (voice)
Joan Cusack
Jessie (voice)
Kelsey Grammer isProspector (voice)
Kelsey Grammer
Prospector (voice)
Don Rickles isMr. Potato Head (voice)
Don Rickles
Mr. Potato Head (voice)
Jim Varney isSlinky Dog (voice)
Jim Varney
Slinky Dog (voice)
Wallace Shawn isRex (voice)
Wallace Shawn
Rex (voice)
John Ratzenberger isHamm (voice)
John Ratzenberger
Hamm (voice)
Annie Potts isBo Peep (voice)
Annie Potts
Bo Peep (voice)
Wayne Knight isAl McWhiggin (voice)
Wayne Knight
Al McWhiggin (voice)
John Morris isAndy (voice)
John Morris
Andy (voice)

Descriere Toy Story 2

Povestea jucăriilor 2 – Acum, jucăriile simpatice din camera lui Andy s-au reunit fiind gata să joace o a doua poveste Toy Story, continuarea primului Toy Story ce a avut un imens succes în anul 1995 în S.U.A. și 1996 în Europa. Buzz Lightyear, Woody și o distribuție alcătuită din jucării colorate s-au alăturat unui grup de personaje noi și încântătoare în această comedie plină de acțiune, suspans și surprize.
Tom Hanks, Tim Allen și toți actorii talentați care au interpretat vocile în primul film și-au reluat rolurile inițiale. Datorită tehnologiilor de ultimă oră în materie de animație computerizată, filmul de față este o adevărată capodoperă lasând impresia că toata povestea este învăluită în magie.
Toy Story 2 prezintă întâmplările prin care trec jucăriile lui Andy rămase singure acasă după ce acesta a plecat în tabără. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată din momentul în care colecționarul de jucării Al McWhiggin îl răpește pe Woody. În apartamentul lui Al, Woody descoperă că valoarea sa este foarte mare prin intermediul show-ului de televiziune „Woody’s Roundup”, și întâlnește celelalte jucării de valoare din acel show: țărăncuța Jessie, cățutul Bullseye și Stinky Pete – căutatorul de aur. Revenind la locul delictului, Buzz Lightyear împreună cu celelalte jucării din camera lui Andy – domnul Cartof, Cătelul cu arc, Dinozaurul Rex și Şunculiță – alcătuiesc un plan pentru a-și salva prietenul înainte ca acesta să ajungă exponat într-un muzeu. Jucăriile intră dintr-o încurăatura într-alta în încercarea lor de a-l aduce pe Woody acasă înainte de întoarcerea lui Andy.

Titlu originalToy Story 2
Nota IMDb7.9 din voturi

Download Toy Story 2

Lasa un comentariu