X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Tomb Raider

Tomb Raider 2018 Online Subtitrat

Premiera: 8 martie 2018

Vezi Acum Tomb Raider 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Tomb Raider este un film lansat in 2018 de actiune, aventura super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Roar Uthaug
Director

Actori

Descriere Tomb Raider

Tomb Raider Începutul – Cea mai recentă poveste din noua serie „Tomb Raider” se va lansa pe marile ecrane în martie 2018 și promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenței, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Lara străbate străzile haotice ale Londrei, fiind un curier pe bicicletă ce abia își poate plăti chiria.

Este la facultate, dar ajunge foarte rar la cursuri. Hotărâtă să își urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul și să meargă mai departe după șapte ani fără el, nici ea nu poate înțelege pe deplin ce o face să își dorească atât de mult să deslușească misterul morții tatălui ei.

Acționând împotriva dorinței finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă și pleacă către ultima destinație în care știe că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insulă mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una prea ușoară, chiar drumul în sine, până la misterioasa destinație, este unul foarte nesigur și periculos.

Dintr-odată miza devine enormă pentru Lara, care – împotriva tuturor previziunilor și înarmată doar cu o minte agilă, credință oarbă și cu un spirit de neclintit – trebuie să învețe să își depășească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută. Supraviețuirea sa în această aventură periculoasă va însemna și realizarea ei, obținând astfel supranumele de „tomb raider”.

Titlu originalTomb Raider
Nota IMDb6.4 din 131,190 voturi

Lasa un comentariu