X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The World According to Garp

The World According to Garp 1982 Online Subtitrat

Premiera: 13 august 1982
Gen:

Vezi Acum The World According to Garp 1982 Online Subtitrat in romana calitate HD. The World According to Garp este un film lansat in 1982 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Mary Beth Hurt isHelen Holm
Mary Beth Hurt
Helen Holm
Glenn Close isJenny Fields
Glenn Close
Jenny Fields
John Lithgow isRoberta Muldoon
John Lithgow
Roberta Muldoon
Hume Cronyn isMr. Fields
Hume Cronyn
Mr. Fields
Jessica Tandy isMrs. Fields
Jessica Tandy
Mrs. Fields
Swoosie Kurtz isThe Hooker
Swoosie Kurtz
The Hooker
Amanda Plummer isEllen James
Amanda Plummer
Ellen James

Descriere The World According to Garp

Lumea văzută de Garp – Robin Williams joaca rolul lui T.S.Garp, fiul unei feministe excentrice si neortodoxe, Jenny Fields (Glenn Close, in filmul ei de debut). Jenny se straduieste din rasputeri sa-i dea fiului ei o educatie nonconformista, insa orice efort de a-i oferi o viziune cat mai ampla asupra vietii ii starneste lui Garp noi temeri si fobii.

Singurul lucru pe care Garp si-l doreste din tot sufletul este sa devina scriitor si sa traiasca o viata normala si linistita alaturi de familia lui. Este pe punctul de a reusi, insa publicarea primului lui roman coincide cu aparitia primului manifest feminist al mult mai celebrei Jenny.

Desi se bucura de succes si este fericit alaturi de sotia lui, Helen Holm (Mary Beth Hurt), Garp nu se poate abtine sa nu o invidieze pe curajoasa lui mama. Faima ei devine o povara insuportabila pentru el, motiv pentru care porneste un razboi cu ea si cu tot ce ar putea deveni o amenintare pentru familia lui.

Titlu original The World According to Garp
Nota IMDb 7.2 din voturi

Lasa un comentariu