X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Weeping Meadow

The Weeping Meadow 2004 Online Subtitrat

Premiera: 20 februarie 2004

Vezi Acum The Weeping Meadow 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Weeping Meadow este un film lansat in 2004 de drama, istoric, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere The Weeping Meadow

Trilogia: To livadi pou dakryzei – Trilogia: Lunca plangatoare – Eleni si Alexis sunt eroii principali ai trilogiei care urmãreste destinul unor familii de greci începând din 1919 si pânã cãtre începutul secolului XXI. Primul film, Lunca plângãtoare, începe cu intrarea Armatei Rosii în Odesa si întoarcerea în Grecia a unor familii de refugiati si se sfârseste în 1949, odatã cu terminarea rãzboiului civil din Grecia. Spyros si sotia sa o adoptã pe Eleni, o fetitã orfanã, care va creste alãturi de Alexis, bãiatul lor. Deveniti adolescenti, ei se îndrãgostesc, se cãsãtoresc si au doi copii gemeni.

Al doilea film – A treia aripã (The Third Wing) –îi urmãreste pe cei doi eroi prin fosta Uniune Sovieticã, la granita dintre Austria si Ungaria, în Italia si la New York, din 1953 si pânã în 1974, de la moartea lui Stalin, pânã la plecarea lui Nixon de la conducerea Statelor Unite si cãderea juntei grecesti.
Al treilea film se intituleazã Eterna reîntoarcere (The Eternal Return) si se desfãsoarã în zilele noastre la New York.

Nominalizãri: Ursul de Aur, Berlin, 2004; Premiul Regizorul European al Anului – Theo Angelopoulos, Premiul Cameramanul European al Anului – Andreas Sinanos si Premiul Compozitorul European al anului – Eleni Karaindrou la Premiile Academiei Europene de Film, Barcelona, 2004.

Premii: Premiul FIPRESCI, Premiul Filmului European la Premiile Academiei Europene de Film, Barcelona, 2004.

Titlu originalΤο Λιβάδι που δακρύζει
Nota IMDb7.9 din 3,653 voturi

Lasa un comentariu