X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Wave

The Wave 2008 Online Subtitrat

Premiera: 11 martie 2008

Vezi Acum The Wave 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Wave este un film lansat in 2008 de drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere The Wave

Die Welle – Secretele nopții – Încercând să facă o vie demonstrație de regim dictatorial, un profesor de liceu începe un amplu proiect experimental alături de elevii săi. Previzibil sau nu… ideea ia formă, iar totul scapă de sub control.

Titlu originalDie Welle
Nota IMDb7.6 din 89,736 voturi

Download The Wave

(1) comentariu

  • Excelent film. Nicipedeparte thriller. Este un film despre o clasa de liceeni in an terminal, al caror diriginte (si profesor de sport – polo pe apa) primeste sarcina de a preda un curs optional despre autocratie. Pentru a scoate in relief partea negativa a autocratiei, pprofesorul foloseste metoda exemlului negativ: asocierea autocratiei cu discplina excesiva, excluderea celor ce nu impartasesc aceiasi opinie, actiune ca grup organizat condus de un lider autoritar. Asa apare „Valul”, un fel de fratie a celor care partiicipau la curs, fratie care se extinde in mare parte din liceu. Doar ca la un moment dat lucrurile iau o intorsatura dramatica, deoarece toate contra-exemplele sunt puse in practica de membrii grupului. Cand profesorul decide sa puna capat curentului, unul din membri, profund dezamagit si debusolat incearca sa tina unit grupul cu forta, folosindu-se de un pistol, si il impusca pe un coleg de al sau apoi se sinucide. Abaia acum ceilalti membri inteleg cat de departe si de grav au ajuns lucrurile. Profesorul sfarseste luat de politie.

Lasa un comentariu