X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Watcher

The Watcher 2000 Online Subtitrat

Premiera: 8 septembrie 2000

Vezi Acum The Watcher 2000 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Watcher este un film lansat in 2000 de mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

James Spader isFBI Special Agent Joel Campbell
James Spader
FBI Special Agent Joel Campbell
Keanu Reeves isDavid Allen Griffin
Keanu Reeves
David Allen Griffin
Marisa Tomei isDr. Polly Beilman
Marisa Tomei
Dr. Polly Beilman
Ernie Hudson isFBI Special Agent in Charge Mike Ibby
Ernie Hudson
FBI Special Agent in Charge Mike Ibby

Descriere The Watcher

Asasinul din vis -Agentul FBI Joel Campbell (James Spader) a hotarat sa puna punct. Traumatizat, practic „la pamant” dupa ce, ani de zile, a vanat la Los Angeles ucigasi psihopati, el incearca acum sa traiasca altfel, mai putin stresant, la Chicago. Dar trecutul sau cel negru nu-i da pace. La cateva luni doar, de la sosirea lui la Chicago, in oras se produce un val de crime ingrozitoare, toate comise dupa un tipic arhicunoscut. Autorul lor este David Allen Griffin (Keanu Reeves).
Vicleanul si intortocheatul Griffin i-a dat mereu de furca lui Campbell la Los Angeles si mereu i-a scapat. Acum, la randul sau, i-a luat urma agentului pana la Chicago. Caci, pentru Griffin, uciderea sadica de femei solitare a devenit mai mult pretextul pentru un crud joc de-a soarecele si pisica intre el si Campbell. Inaintea fiecarei crime, el si-a facut obiceiul de a-i trimite acestuia fotografia viitoarei victime, sfidandu-l sa o gaseasca inainte de a o ucide el.

Titlu original The Watcher
Nota IMDb 5.3 din voturi

Lasa un comentariu