X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
The Trigger Effect

The Trigger Effect 1996 Online Subtitrat

Premiera: 30 august 1996

Vezi Acum The Trigger Effect 1996 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Trigger Effect este un film lansat in 1996 de drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

  • Informatii
  • Actori

Descriere The Trigger Effect

Efect de recul – Filmul este un thriller care surprinde foarte expresiv dependenta oamenilor de aparate si de tehnica care ofera o imagine a haosului ce s-ar putea dezlantui in cazul unei cedari in lant a aparatelor care ne asigura traiul zilnic.

Iesiti in oras, la un film, Matthew(Kyle MacLachlan) si Annie (Elisabeth Shue) observa o serie de disfunctionalitati la cinematografele din oras, care starnesc nemultumirea spectatorilor. Intorcandu-se acasa, uimirea se amplifica, deoarece descopera ca fiica lor are o infectie la ureche. Astfel, cei doi parinti iau imediat legatura cu un medic care anunta ca va trimite reteta unui farmacist prin telefon. O defectiune in reteaua electrica ii impiedica pe parintii disperati sa obtina medicamentul necesar fiicei lor. Mai mult, in lipsa curentului electric, intreaga retea de aparatura destinata traiului zilnic iese din uz, si haosul pune stapanire pe oras. Profitand de dezordine si fiind disperat, Matthew fura penicilina pentru fiica sa.

Intre timp, in oras haosul se transforma in adevarate lupte de strada, cei doi soti si prietenii lor fiind martorii dezagregarii intregului sistem social. Hotarati sa se salveze, ei incearca sa plece din oras, insa cosmarul pare sa continue la nesfarsit.

Titlu original The Trigger Effect
Nota IMDb 5.7 din 5,417 voturi

Lasa un comentariu