X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Thing

The Thing 1982 Online Subtitrat

Premiera: 25 iunie 1982
Gen: , ,

Vezi Acum The Thing 1982 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Thing este un film lansat in 1982 de horror, mister, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere The Thing

Creatura – Antarctica: un continent extraordinar, de o frumusețe înfricoșătoare. El găzduiește un post izolat de observație și cercetare numit Thule Station. Acolo, o echipă internațională de cercetători face o descoperire senzațională. Dar satisfacția descoperirii se transformă în curând într-o paranoia îngrozitoare în thriller-ul The Thing – Creatura, după ce grupul de cercetători constată că o ființă monstruoasă posedă abilitatea de a se transforma în orice ființă umană, luând exact aceeași înfățișare.

Paleontologul Dr. Kate Lloyd ( MARY ELIZABETH WINSTEAD), de la Columbia University, a părăsit siguranța laboratorului ei pentru a veni în acest pustiu îndepărtat, care îi va oferi o experiență unică în viață. Alăturându-se echipei norvegiene condusă de Edvard Wolner ( TROND ESPEN SEIM) care dăduse peste o creatură ingropată în zăpadă, Kate—împreună cu colegii ei, exploratorii Dr. Sander Halvorson ( ULRICH THOMSEN) și Adam ( ERIC CHRISTIAN OLSEN)—descoperă un organism care pare să fi murit în ere îndepărtate.

Titlu original The Thing
Nota IMDb 6.3 din voturi

Lasa un comentariu