X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Thin Red Line

The Thin Red Line 1998 Online Subtitrat

Premiera: 25 decembrie 1998

Vezi Acum The Thin Red Line 1998 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Thin Red Line este un film lansat in 1998 de drama, istoric, razboi super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Sean Penn is1st Sgt. Edward Welsh
Sean Penn
1st Sgt. Edward Welsh
Adrien Brody isCpl. Geoffrey Fife
Adrien Brody
Cpl. Geoffrey Fife
Jim Caviezel isPvt. Robert Witt
Jim Caviezel
Pvt. Robert Witt
Ben Chaplin isPvt. Jack Bell
Ben Chaplin
Pvt. Jack Bell
George Clooney isCapt. Charles Bosche
George Clooney
Capt. Charles Bosche
John Cusack isCapt. John Gaff
John Cusack
Capt. John Gaff
Woody Harrelson isSgt. William Keck
Woody Harrelson
Sgt. William Keck
Elias Koteas isCapt. James '
Elias Koteas
Capt. James '
Nick Nolte isLt. Col. Gordon Tall
Nick Nolte
Lt. Col. Gordon Tall
John C. Reilly isSgt. Maynard Storm
John C. Reilly
Sgt. Maynard Storm

Descriere The Thin Red Line

La hotarul dintre viață și moarte – The Thin Red Line este povestea unui grup de soldați dintr-o companie de infanterie a armatei americane, care luptă în crâncena bătălie de la Guadalcanal, în Al Doilea Război Mondial. Războiul însă este doar un pretext, filmul urmărind schimbările, suferințele și descoperirile de sine pe care le încearcă oamenii în situații dificile. Ajunși în mica insulă din Pacific pentru a înlocui soldații din Infanteria Marină, cei din compania C vor avea parte de o experiență greu de uitat. De la debarcarea fără incidente, până la plecarea de pe insulă a supraviețuitorilor, drumul lung al luptelor înverșunate, udat din belșug cu sânge, este descris cu deosebit talent de echipa de actori și realizatori.

The Thin Red Line nu este doar povestea uneia dintre cele mai importante bătălii din Pacific, o bătălie care avea să întoarcă soarta războiului. Ca și romanul din care a fost inspirat – James Jones a fost unul dintre soldații care au luptat la Guadalcanal – filmul explorează legăturile puternice, fie ele de prietenie sau de dușmănie – care se țes între soldații supuși groaznicei încercări a războiului. Jones asemană aceste legături formate în timpul luptelor cu cele existente într-o familie, căci, asaltați de ororile din jurul lor, oamenii pierdeau noțiunea sinelui sau a lumii din jurul lor. Nu mai luptau din motive patriotice sau pentru binele omenirii, ci pentru supraviețuire și pentru oamenii ce-i stăteau alături.

Titlu originalThe Thin Red Line
Nota IMDb7.6 din 152,189 voturi

Download The Thin Red Line

Lasa un comentariu