X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Terminal

The Terminal 2004 Online Subtitrat

Premiera: 17 iunie 2004

Vezi Acum The Terminal 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Terminal este un film lansat in 2004 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Tom Hanks isViktor Navorski
Tom Hanks
Viktor Navorski
Stanley Tucci isFrank Dixon
Stanley Tucci
Frank Dixon
Diego Luna isEnrique Cruz
Diego Luna
Enrique Cruz
Kumar Pallana isGupta Rajan
Kumar Pallana
Gupta Rajan
Zoe Saldana isDolores Torres
Zoe Saldana
Dolores Torres
Jude Ciccolella isKarl Iverson
Jude Ciccolella
Karl Iverson

Descriere The Terminal

Terminalul spune povestea lui Viktor Navorski (Tom Hanks) venit din Europa de Est să viziteze New York-ul. În timpul zborului, în țara sa are loc o lovitură de stat. Viktor aterizează la aeroportul John F Kennedy având un pașaport care nu mai este valabil și, ca atare, nu are voie să intre în Statele Unite și trebuie să trăiască în terminalul aeroportului până ce războiul de acasă se va fi terminat.

În timp ce săptămânile și lunile se scurg, Viktor descoperă un univers complex și comprimat în același timp, o lume eterogenă cu lucruri și situații absurde, cu generozitate, ambiții, haz și chiar romantism.

Viktor are un conflict cu Frank Dixon, directorul aeroportului, cel care consideră că problema est-europeanului este strict birocratică și ca atare nu o poate rezolva, dar în același timp este disperat să scape de el. Stanley Tucci – câștigător al premiului Emmy (producția TV Winchell) este Frank Dixon.

Titlu originalThe Terminal
Nota IMDb7.3 din 364653 voturi

Lasa un comentariu