X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
The Sweeney

The Sweeney 2012 Online Subtitrat

Premiera: 11 septembrie 2012

Vezi Acum The Sweeney 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Sweeney este un film lansat in 2012 de actiune, crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Nick Love
Director

Actori

Ray Winstone isJack Regan
Ray Winstone
Jack Regan
Ben Drew isGeorge Carter
Ben Drew
George Carter
Hayley Atwell isNancy Lewis
Hayley Atwell
Nancy Lewis
Damian Lewis isFrank Haskins
Damian Lewis
Frank Haskins
Paul Anderson isFrancis Allen
Paul Anderson
Francis Allen
Caroline Chikezie isDC Kara Clarke
Caroline Chikezie
DC Kara Clarke
Allen Leech isDC Simon Ellis
Allen Leech
DC Simon Ellis
Ronnie Fox isJohnny Wextru
Ronnie Fox
Johnny Wextru

Descriere The Sweeney

Legendarul detectiv Jack Regan (Ray Winstone) și partenerul său loial, George Carter (Ben Drew) fac un cuplu de polițiști care luptă împotriva criminalității cu metode de școală veche. Înarmați și periculoși, membrii Brigăzii „Zburătoare” au felul lor unic de a opera care dă fără excepție rezultate. Când sunt anunțați de jaful asupra unei bănci, iar vechiul dușman al lui Regan scoate din nou capul în lumea interlopă din Londra, detectivul va face orice ca să rezolve situația, chiar dacă asta înseamnă să nesocotească ordinele de la șeful său, Guv (Damian Lewis), un tip cu care nu se glumește.

JUSTIÅ¢IE LA LIMITA LEGII este un thriller plin de adrenalină regizat de Nick Love (Outlaw) după un scenariu scris de John Hodge (Trainspotting), laureat cu BAFTA, și care are o distribuție care îi mai include și pe Hayley Atwell (Captain America) și Steven Mackintosh (Underworld: The Rise of the Lycans).

Inspirat de serialul de televiziune produs de ITV, cu titlul THE SWEENEY, filmul aduce pe marile ecrane o viziune modernă asupra membrilor brigăzii londoneze de poliție care poartă numele de “Flying Squad”.

Titlu original The Sweeney
Nota IMDb 6.1 din 17,457 voturi

(1) comentariu

  • Sorin Stoian 5 ianuarie 2019

    Bunicel, in special pentru slang-urile si accentul de golani de cartier londonez. Despre o echipa de politie care se ocupa de jafuri prin metode mai putin ortodoxe, care includeau si retinerea unei mici parti din prada pe care o recuperau de la spargatori.

Lasa un comentariu