X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Silence

The Silence 2019 Online Subtitrat

Premiera: 16 mai 2019
Gen:

Vezi Acum The Silence 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Silence este un film lansat in 2019 de horror super!
Vezi acum online gratuit!

  • Informatii
  • Actori

Director

Actori

Stanley Tucci isHugh Andrews
Stanley Tucci
Hugh Andrews
Kiernan Shipka isAlly Andrews
Kiernan Shipka
Ally Andrews
Miranda Otto isKelly Andrews
Miranda Otto
Kelly Andrews
Kyle Breitkopf isJude Andrews
Kyle Breitkopf
Jude Andrews
Billy MacLellan isThe Reverend
Billy MacLellan
The Reverend
Chris Whitby isMan with Shotgun
Chris Whitby
Man with Shotgun
Barbara Gordon isWoman with Shotgun
Barbara Gordon
Woman with Shotgun

Descriere The Silence

Cu lumea aflată sub asediul unor creaturi ucigașe care vânează după sunet, o adolescentă și familia ei caută adăpost în afara orașului și întâlnesc o sectă misterioasă.

Titlu originalThe Silence
Nota IMDb6.9 din 19 voturi

(1) comentariu

  • O porcarie. Subiect rasuflat, interpretare patetica. O echipa de speologi intra in tronsonul B al unei pesteri prin spargerea unui zid natural format in timp din depuneri intre cele doua tronsoane. Spargand zidul, ise la lumina hoarde de lilieci vampiri-mutanti, cu infatisare de pasari archeoptheris in miniatura. La puti timp dupa intamplarea cu speologii, mai multe orase din SUA sunt sub alarma de grad zero, asociat fie cu atac terorist, fie cu atac neconventional rusesc, fie infestare cu patogen nestiut pana acum, etc. Se dovedeste ca atacatorii erau liliecii iesiti din pestera. Acestia se ghidau dupa zgomote, si ca atare au anihilat populatia din mai toate orasele americane. Cei care au scapat de primul val al atacului incerca sa fuga din orase in zone mai nepopulate, crezand ca acolo liliecii nu vor ataca. Pritre acesti refugiati se afla si o famiie cu doi copii, o fata surda in urma unui accdent si un baiatel. Faptul ca fata era surda a facaut ca intreaga familie sa invete limbajul semnelor pentru surdo-muti, ca atare pot sa se fereasca mai bine de liliecii care se ghidau doar dupa zgomot. De tot rasul este faptul ca armata SUA intervine fara succes, ba chiar sunt si ei decimati de lilieci, etc.

Lasa un comentariu