X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Ruins

The Ruins 2008 Online Subtitrat

Premiera: 2 aprilie 2008
Gen:

Vezi Acum The Ruins 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Ruins este un film lansat in 2008 de horror super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Carter Smith
Director

Actori

Descriere The Ruins

Ruinele – Patru turiști americani doritori de senzații tari se aventurează în afara traseelor turistice în timpul vacanței lor în Cancun, Mexic. Curând ei dau peste un turist german care-i imploră să pornească în căutarea fratelui său rătăcit în junglă. Ajuns în preajma unui loc sacru, mayaș, grupul se va trezi prins într-un adevărat coșmar și va trebui să lupte din toate puterile pentru a supraviețui.

Bazat pe romanul omonim al scriitorului Scott Smith, „The Ruins” este un horror sângeros. Jeff, Eric, Amy, Stacy, Mathias și Dimitri se ghidează după o hartă desenată schematic, pe care a lăsat-o în urmă Henrich, fratele dispărut în condiții misterioase al turistului german Mathias.

Cei șase prieteni se vor trezi implicați fără voia lor într-o luptă pe viață și pe moarte pentru supraviețuire întrucât se confruntă deopotrivă cu un mediu natural neprielnic și străin, dominat de plante agățătoare carnivore, capabile să îi prindă în capcane de tot felul și imitându-le perfect vocile, precum și cu localnicii dușmănoși, care cred cu tărie în superstiții și consideră că turiștii se fac vinovați de încălcarea unor cutume tradiționale.

Titlu original The Ruins
Nota IMDb 5.9 din 64,433 voturi

Download The Ruins

Lasa un comentariu