X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Ring

The Ring 2002 Online Subtitrat

Premiera: 18 octombrie 2002

Vezi Acum The Ring 2002 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Ring este un film lansat in 2002 de horror, mister super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Naomi Watts isRachel Keller
Naomi Watts
Rachel Keller
David Dorfman isAidan Keller
David Dorfman
Aidan Keller
Brian Cox isRichard Morgan
Brian Cox
Richard Morgan
Jane Alexander isDr. Grasnik
Jane Alexander
Dr. Grasnik
Lindsay Frost isRuth Embry
Lindsay Frost
Ruth Embry
Amber Tamblyn isKatie Embry
Amber Tamblyn
Katie Embry
Rachael Bella isRebecca Kotler
Rachael Bella
Rebecca Kotler
Daveigh Chase isSamara Morgan
Daveigh Chase
Samara Morgan
Shannon Cochran isAnna Morgan
Shannon Cochran
Anna Morgan

Descriere The Ring

Avertizarea -Parea doar o legenda – o caseta video cu imagini de cosmar, care duceau la un telefon prin care cel ce vazuse caseta afla in ce mod urma sa moara dupa sapte zile. Fiind reporter la un ziar, Rachel Keller (Naomi Watts) este destul de sceptica in legatura cu aceasta poveste, pana cand patru adolescenti mor in mod suspect exact la o saptamana dupa vizionarea unei astfel de casete. Fiind invinsa de curiozitate, Rachel gaseste caseta si o vizioneaza. Acum are nevoie de ajutorul prietenului sau, Noah (Martin Henderson) pentru a scapa cu viata si pentru a-si salva si fiul. Impreuna, au doar sapte zile la dispozitie pentru a descifra misterul inelului.

Remake dupa unul din cele mai mari succese din istoria filmului japonez, Averizarea il are ca regizor pe Gore Verbinski (The Mexican, Mouse Hunt) iar ca producatori pe Walter F. Parkes si Laurie MacDonald (Gladiator, Men in Black 2). Scenariul ii apartine lui Ehren Kruger. In rolurile principale se afla Naomi Watts (Mulholland Drive) si Martin Henderson (Windtalkers). Din distributie mai face parte si Brian Cox (Nuremberg, The Bourne Identity).

Titlu originalThe Ring
Nota IMDb7.1 din 294442 voturi

Download The Ring

Lasa un comentariu