X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Replacement Killers

The Replacement Killers 1998 Online Subtitrat

Premiera: 6 februarie 1998

Vezi Acum The Replacement Killers 1998 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Replacement Killers este un film lansat in 1998 de actiune, crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere The Replacement Killers

Ucigași de schimb – John Lee (Yun-Fat Chow, cunoscut din „Anna și regele”) este unul dintre cei mai eficienți ucigași plătiți. Dar chiar și cel mai profesionist dintre criminali poate avea uneori momente de slăbiciune.

Când un polițist îl ucide pe fiul lui Terence Wei, patronul crimei organizate chineze din Los Angeles, acesta îl trimite pe John Lee să-l răzbune. Însă Lee nu poate apăsa pe trăgaci atunci când își dă seama că ținta sa este fiul polițistului, un băiețel de șapte ani. Cum asemenea slăbiciuni nu pot fi iertate de mafia chineză, Wei trimite un ucigaș care să-l transforme pe Lee în țintă și să îndeplinească, în locul lui, misiunea criminală. Însă John Lee se aliază cu Meg Coburn, o specialistă în falsificări, pentru a putea părăsi Statele Unite cu un pașaport fals și a scăpa de amenințarea ucigașului de schimb.

Titlu originalThe Replacement Killers
Nota IMDb6.1 din voturi

Lasa un comentariu