X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Reluctant Fundamentalist

The Reluctant Fundamentalist 2013 Online Subtitrat

Premiera: 17 martie 2013

Vezi Acum The Reluctant Fundamentalist 2013 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Reluctant Fundamentalist este un film lansat in 2013 de thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere The Reluctant Fundamentalist

Fundamentalistul – Changez Khan este un tânăr pakistanez care și-a desăvârșit educația la prestigioasa Universitate Princeton și a fost analist financiar pe Wall Street înainte ca gruparea teroristă Al-Qaeda să îndolieze atâtea familii nord-americane pe data de 11 septembrie 2001. Având un viitor strălucit, Changez își face planuri de nuntă cu frumoasa și sofisticata Erica, însă atitudinea nord-americanilor față de el se schimbă radical după atacurile teroriste de la World Trade Center și este forțat să se întoarcă în Pakistanul natal din cauza faptului că numele arăbesc și culoare măslinie a pielii îl transformă automat într-un suspect în SUA.

Întors în Lahore, Changez Khan obține un post de lector la o universitate locală, dar se teme pentru siguranța familiei fiindcă un coleg de catedră tocmai a fost răpit de extremiști și amenințat cu execuția. Conștient de faptul că ar putea deveni următoarea victimă a radicaliștilor din Pakistan, mai ales că familia lui este hărțuită și se află într-un real pericol, Changez se întâlnește la o cafenea cu jurnalistul Bobby Lincoln și îi spune povestea vieții lui. Numai că Bobby Lincoln este în relații tensionate cu CIA și are un interes ascuns în această criză politică.

Titlu originalThe Reluctant Fundamentalist
Nota IMDb6.9 din voturi

Download The Reluctant Fundamentalist

Lasa un comentariu