X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay

ATENTIE: Filmul poate contine scene de nuditate excesiva!

The Pillow Book

The Pillow Book 1996 Online Subtitrat

Premiera: 12 mai 1996

Vezi Acum The Pillow Book 1996 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Pillow Book este un film lansat in 1996 de drama, erotic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Vivian Wu isNagiko
Vivian Wu
Nagiko
Yoshi Oida isThe Publisher
Yoshi Oida
The Publisher
Ken Ogata isThe Father
Ken Ogata
The Father
Hideko Yoshida isThe Aunt / The Maid
Hideko Yoshida
The Aunt / The Maid
Judy Ongg isThe Mother
Judy Ongg
The Mother
Ken Mitsuishi isThe Husband
Ken Mitsuishi
The Husband

Descriere The Pillow Book

Cartea de căpătâi – The Pillow Book, este o fabula erotica dupa una dintre cele mai vechi si celebre carti ale literaturii japoneze clasice.

“Cartea de capatai” este un film de o savoare si o distinctie rara. Un film indraznet despre fantezia in dragoste, o fantezie care frizeaza perversitatea.

„Pillow Book” (Carte de capatai) este semnat de Peter Greenaway, care aduce pe ecran imagini de o uimitoare frumusete, un amalgam vizual de stravechi si nou, doi actori frumosi, Ewan McGregor si Vivian Wu, precum si bucuria cunoasterii artei stravechi a caligrafiei japoneze. Este un film exotic despre erotismul matur, in care vizualul joaca rolul principal.

Povestea de dragoste dintre o japoneza si un traducator bisexual imbina profanul si grotescul. E un film surpriza din partea lui Peter Greenaway, probabil unicul autor care poseda abilitatea de a transforma o viziune de dragoste si groaza intr-o imagine care imbina o cascada abundenta de frumusete fizica si sexualitate pasionala.

Un film care unora poate sa le placa, in vreme ce altora sa li se para ofensator. „Cartea de capatai” poarta semnatura regizorului Peter Greenaway, care l-a realizat dupa un scenariu propriu. Producatorul filmului este Kees Kasander iar producatori executivi sunt Dennis Wigman, Terry Glinwood, Jean-Louis Piel.

Titlu originalThe Pillow Book
Nota IMDb6.7 din 11,273 voturi

Download The Pillow Book

Lasa un comentariu