X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Pianist

The Pianist 2002 Online Subtitrat

Premiera: 24 septembrie 2002

Vezi Acum The Pianist 2002 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Pianist este un film lansat in 2002 de biografic, drama, muzical, razboi super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Adrien Brody isWladyslaw Szpilman
Adrien Brody
Wladyslaw Szpilman
Thomas Kretschmann isCaptain Wilm Hosenfeld
Thomas Kretschmann
Captain Wilm Hosenfeld
Wanja Mues isSS Slapping Father
Wanja Mues
SS Slapping Father

Descriere The Pianist

Bazat pe memoriile pianistului W. Szpillmann, Pianistul este povestea adevărată a unui strălucit pianist polonez, care, datorită originii sale evreiești este forțat ca pe timpul ocupației naziste a Poloniei să ducă o viață de fugar, pentru a scăpa de deportare.

Szpilmann reușește să fugă din ghetoul din Varșovia și își va petrece ani buni ascunzându-se printre ruinele orașului. Salvarea îi vine de la un ofițer german, care îl va ajuta să supraviețuiască.

Filmul lui Roman Polanski prezintă o atmosferă apăsătoare și de neînchipuit a iadului nazist. Drama fiecărui personaj, suferințele la care sunt supuși oamenii simpli, decorurile răvășite de cruzimea naziștilor dezvăluie o poveste copleșitoare despre realitatea secolului al XX-lea.

„Pianistul” este o capodoperă a cinematografiei ce rămâne tipărită în sufletele oamenilor prin secvențele încărcate de emoții, ce sugerează tragismul perioadei respective, precum și prin chinurile la care au fost supuși evreii din pricina regimului nazist.

Titlu originalThe Pianist
Nota IMDb8.5 din 604,180 voturi

(1) comentariu

Lasa un comentariu