X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon 2019 Online Subtitrat

Premiera: 9 august 2019

Vezi Acum The Peanut Butter Falcon 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Peanut Butter Falcon este un film lansat in 2019 de aventura, comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Tyler Nilson
Director

Actori

Descriere The Peanut Butter Falcon

În filmul The Peanut Butter Falcon, Zak (Zack Gottsagen) este un tânăr cu sindrom Down. Pentru că nu are familie, este forțat să locuiască într-o casă de pensionare, sub îngrijirea lui Eleanor (Dakota Johnson). Într-o noapte, Zak scapă cu ajutorul colegului său de cameră, Carl (Bruce Dern).

Între timp, Tyler (Shia LaBeouf) este un pescar în afara legii din Carolina de Nord, care este singur după moartea fratelui său și este atat de sarac încât recurge la furarea crabilor din capcanele altora. Când Tyler este prins de doi oameni locali (John Hawkes și Yelawolf), el fuge, cu Zak ascuns în liniște în fundul bărcii sale. Pe măsură ce perechea își face drum din Carolina de Nord în Florida – la școala de wrestling unde Zak visează să participe – ei devin prieteni.

Titlu originalThe Peanut Butter Falcon
Nota IMDb7.8 din 11729 voturi

Download The Peanut Butter Falcon

(1) comentariu

  • S Sorin12 noiembrie 2019

    Superb! Excelent! Un film cu o poveste fantastic de buna, care te acapareaza de la incepeut. Despre un baiat care suferea de sindromul Down, abandonat la un azil de batrani de catre parintii sai, si care era sub ingrijirea unei fete, voluntare, care incerca sa il faca sa simta viata ca pe un dar. Totusi , situtatia de aproape captiv in azil nu ii place baiatului care incearca de multe ori sa fuga. Cand in sfarsit reuseste, singurul care il accepta este tot un fugar, un baiat pescar, tot fara familie (fratele lui murise in accident de masina), care intr-un access de furie da foc docului si sculelor de pescuit ale competitiei, de fapt celor care luase licenta de pescuit pe care a pierdut=o fratele sau. In fuga lor, fiecare are un tel: baiatul cu sindrom – sa il gaseasca pe idolul sau – un luptator de wrestling – care sa ill invete sa lupte , iar baiatul pescar sa ajunga in Florida, unde ar scapa de cei ce il urmarea si ar putea sa dea drumul la o afacere din pescuit. In poveste intervine si fata care avea grija de Zak, care intra in nou formata „familie”.

Lasa un comentariu