X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Oath

The Oath 2018 Online Subtitrat

Premiera: 12 octombrie 2018

Vezi Acum The Oath 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Oath este un film lansat in 2018 de comedie, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Descriere The Oath

O comedie sălbatică și amuzantă despre supraviețuire și Ziua Recunoștinței în epoca tribalismului politic, The Oath urmărește o Americă divizată politic, unde cetățenii trebuie să depună jurământ de loialitate. Atunci când Chris, un împătimit temperamental al știrilor și soția sa mai echilibrată, Kai, află că cetățenii trebuie să semneze ceea ce se numește „Jurământul Patriotului”, reacția lor este neîncrezătoare, urmată de un refuz nerealist.

Dar, pe măsură ce deadline-ul se apropie, amestecul de rude cu păreri contradictorii, propria frământare a lui Chris și sosirea neașteptată a doi agenți guvernamentali, transformă o cină festivă deja tensionată, într-un adevărat haos. În aceste timpuri politice divizate, discuțiile din cadrul cinei de familie devin agresive și, pe măsură ce ideologiile celor prezenți se ciocnesc, Chris se străduiește să treacă de Ziua Recunoștinței, fără a-și distruge familia.

Titlu originalThe Oath
Nota IMDb5.0 din 628 voturi

Download The Oath

Lasa un comentariu