HDPlaythe-number-23
loading...
The Number 23

The Number 23 2007 Online Subtitrat

Premiera: 23 februarie 2007Durata: 101 min.

Vezi Acum The Number 23 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Number 23 este un film lansat in 2007 de crima, drama, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Actori

Jim Carrey isWalter Sparrow / Fingerling
Walter Sparrow / Fingerling
Virginia Madsen isAgatha Sparrow / Fabrizia
Agatha Sparrow / Fabrizia
Logan Lerman isRobin Sparrow
Robin Sparrow
Danny Huston isIsaac French / Dr. Miles Phoenix
Isaac French / Dr. Miles Phoenix
Lynn Collins isSuicide Blonde / Mrs. Dobkins / Young Fingerling'
Suicide Blonde / Mrs. Dobkins / Young Fingerling'
Mark Pellegrino isKyle Finch
Kyle Finch
Rhona Mitra isLaura Tollins
Laura Tollins
David Stifel isHotel Clerk
Hotel Clerk
Corey Stoll isSergeant Burns
Sergeant Burns

Descriere The Number 23

Prizonier intr-o sumbra obsesie cu numarul 23, Walter Sparrow (Jim Carrey) isi schimba viata intr-un infern de tortura psihologica care ar putea sa duca la moartea sa precum si la moartea celor dragi. Stimulat de un roman misterios, Numarul 23, pe care nu indrazneste sa-l lase din mana, Walter este fortat sa dezvaluie secretele trecutului sau inainte ca el sa-si poata continua viata cu sotia sa, Agatha (Virginia Madsen), si fiul adolescent Robin (Logan Lerman).

Romanul, dat lui Walter de catre Agatha drept cadou, descrie un mister al unei crime reci care pare sa reflecte viata lui Walter in feluri sumbre si necontrolabile. Viata personajului principal al cartii, un detectiv cugetator Fingerling (de asemenea jucat de Carrey) este plina de momente care evoca propria istorie a lui Walter. Cand lumea din carte incepe sa prinda viata, Walter este contagiat de un amanunt infricosator al cartii: obsesia lui Fingerling in ceea ce priveste puterea ascunsa a numarului 23.

Aceata obsesie strabate cartea si incepe a-l controla pe Walter. Vede numarul peste tot in viata sa si este convins ca este condamnat a comite aceeasi crima oribila ca Fingerling. Cosmarurile incep sa-l invada pe Walter, acelea care prevestesc destine teribile pentru nevasta sa cat si pentru prietenul de familie Isaac French (Danny Huston), plasandu-l intr-o incercare disperata de a intelege misterele cartii.

Titlu original

The Number 23

Nota IMDb6.4 din 180,281 voturi

Lasa un comentariu