X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Mummy

The Mummy 2017 Online Subtitrat

Premiera: 6 iunie 2017

Vezi Acum The Mummy 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Mummy este un film lansat in 2017 de actiune, aventura, fantastic, horror, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Tom Cruise isNick Morton
Tom Cruise
Nick Morton
Russell Crowe isDr. Henry Jekyll / Mr. Edward Hyde
Russell Crowe
Dr. Henry Jekyll / Mr. Edward Hyde
Annabelle Wallis isJenny Halsey
Annabelle Wallis
Jenny Halsey
Sofia Boutella isPrincess Ahmanet / The Mummy
Sofia Boutella
Princess Ahmanet / The Mummy
Jake Johnson isChris Vail
Jake Johnson
Chris Vail
Courtney B. Vance isColonel Greenway
Courtney B. Vance
Colonel Greenway
Neil Maskell isDr. Whemple
Neil Maskell
Dr. Whemple
Andrew Brooke isMr. Brooke
Andrew Brooke
Mr. Brooke

Descriere The Mummy

Mumia – Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service și Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor.

Mumia ne poartă din nisipurile nesfârșite ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzații tari și magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei și de monștri.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), precum și pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

Echipa artistică din spatele acestui eveniment cinematografic e condusă de regizorul-producător Kurtzman și de producătorul Chris Morgan, responsabili de succesul unora din cele mai de success francize recente – Kurtzman a scris scenariul sau a produs filme blockbustere precum Transformers, Star Trek și Mission: Impossible series, iar Morgan, scenariul pentru saga Fast & Furious începând cu cel de-al treilea capitol.

Titlu originalThe Mummy
Nota IMDb5.5 din 141,563 voturi

Download The Mummy

Lasa un comentariu