X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Mule

The Mule 2018 Online Subtitrat

Premiera: 14 decembrie 2018

Vezi Acum The Mule 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Mule este un film lansat in 2018 de crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Clint Eastwood isEarl Stone
Clint Eastwood
Earl Stone
Bradley Cooper isColin Bates
Bradley Cooper
Colin Bates
Michael Peña isAgent Treviño
Michael Peña
Agent Treviño
Laurence Fishburne isDEA Special Agent in Charge
Laurence Fishburne
DEA Special Agent in Charge
Dianne Wiest isMary Stone
Dianne Wiest
Mary Stone

Descriere The Mule

Curierul traficanților – Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat şi ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă îşi face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.

Inevitabilul se produce şi Earl intră sub lupa inspectorului anti-drog Colin Bates, în timp ce greşelile trecutui îl prind din urmă şi îi complică şi mai tare existenţa. „Curierul Traficanţilor” îl aduce pe Clint Eastwood pentru prima data atât în faţa cât şi în spatele camerei de filmat după mult apreciatul „Gran Torino” lansat în 2009.

Titlu original The Mule
Nota IMDb 7.1 din 25502 voturi

(2) comentarii

  • S Sorin 22 martie 2019

    Ce este tampenia asta??? Traducerea este de tot rahatul, si mai spun aia de la scenefz ca ne-o „ofera”….Ce ofera? Este gratis? Isi iau bani grei pentru inselatoria asta. Auzi…traducere!!! Bataie de joc. Iar sincronizarea facuta de 4you este decalata cu 3 replici. Nu intelegi nimic din film. Vezi-on-line ar trebui sa selcteze mai atent traducatorii si pe cei ce sincronizeaeza. O sa vad filmul altada sau pe un alt site care nu foloseste rablele astea de traducatori / sync. Rusine.

  • Dragos Alexandru Anghel 20 martie 2019

    super!

Lasa un comentariu