X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Meg

The Meg 2018 Online Subtitrat

Premiera: 9 august 2018

Vezi Acum The Meg 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Meg este un film lansat in 2018 de actiune, horror, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Jason Statham isJonas Taylor
Jason Statham
Jonas Taylor
Li Bingbing isSuyin Zhang
Li Bingbing
Suyin Zhang
Rainn Wilson isJack Morris
Rainn Wilson
Jack Morris
Ruby Rose isJaxx Herd
Ruby Rose
Jaxx Herd
Winston Chao isDr. Minway Zhang
Winston Chao
Dr. Minway Zhang
Robert Taylor isDr. Heller
Robert Taylor
Dr. Heller

Descriere The Meg

MEG: Confruntare în adâncuri – Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF „MEG: Confruntare în Adâncuri”, regizat de Jon Turteltaub.

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

Titlu originalThe Meg
Nota IMDb6.0 din 47,937 voturi

Lasa un comentariu