X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Masque of the Red Death

The Masque of the Red Death 1964 Online Subtitrat

Premiera: 24 iunie 1964

Vezi Acum The Masque of the Red Death 1964 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Masque of the Red Death este un film lansat in 1964 de drama, horror super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Roger Corman
Director

Actori

Vincent Price isPrince Prospero
Vincent Price
Prince Prospero
Jane Asher isFrancesca
Jane Asher
Francesca
Nigel Green isLudovico
Nigel Green
Ludovico
Julian Burton isSeñor Veronese
Julian Burton
Señor Veronese
Skip Martin isHop Toad
Skip Martin
Hop Toad

Descriere The Masque of the Red Death

Masca mortii rosii – Un „calugar” imbracat in rosu apare la marginea unui mic sat numit Catania. El le promite oamenilor ca in curand vor fi izbaviti de stapanirea tiranica a printului Prospero. Acest eveniment ii va face pe cativa dintre ei sa-l infrunte pe Prospero cand acesta ajunge in sat. In succesiunea rapida de evenimente care va urma se va dovedi ca de fapt „calugarul” era Moartea Rosie, iar izbavirea urma sa se faca prin moarte.

Ludovico si Gino (cei doi tarani care-l infruntasera) vor fi dusi la castelul lui Prospero pentru a se lupta intre ei. Tot la castel va ajunge si Francesca (fiica lui Ludovico si logodnica lui Gino), printul fiind atras de frumusetea tinerei. In scurt timp Francesca va asista la cateva acte de cruzime ale lui Prospero si va afla ca atat el cat si lady Jane sunt adoratori ai Diavolului. Cu intreaga regiune bantuita de Moartea Rosie, Prospero va organiza un bal mascat (nimeni neavand voie sa se imbrace in rosu) la care urmeaza sa participe mai multi nobili si la care va fi hotarata si soarta celor doi tarani.

Titlu originalThe Masque of the Red Death
Nota IMDb7.1 din 9,960 voturi

Download The Masque of the Red Death

Lasa un comentariu