X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Man with the Iron Fists

The Man with the Iron Fists 2012 Online Subtitrat

Premiera: 2 noiembrie 2012
Gen:

Vezi Acum The Man with the Iron Fists 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Man with the Iron Fists este un film lansat in 2012 de actiune super!
Vezi acum online gratuit!

Director

RZA
Director

Actori

Russell Crowe isJack Knife
Russell Crowe
Jack Knife
Lucy Liu isMadame Blossom
Lucy Liu
Madame Blossom
Jamie Chung isLady Silk
Jamie Chung
Lady Silk
RZA isBlacksmith
RZA
Blacksmith
Zhu Zhu isChi Chi
Zhu Zhu
Chi Chi
Dave Bautista isBrass Body
Dave Bautista
Brass Body
Cung Le isBronze Lion
Cung Le
Bronze Lion
Rick Yune isZen Yi
Rick Yune
Zen Yi

Descriere The Man with the Iron Fists

Quentin Tarantino prezintă OMUL CU PUMNI DE FIER, o aventură inspirată de filmele clasice de kung-fu, în viziunea colaboratorilor săi de cursă lungă, RZA și Eli Roth. Aflat pentru prima dată în postura de regizor și protagonist al unui film de lung metraj, RZA, alături de o distribuție de vedete internaționale, în frunte cu Russel Crowe și Lucy Liu, spune povestea spectaculoasă a unor războinici și asasini, precum și a unui erou singuratic din China secolului al nouăsprezecelea, care trebuie să facă front comun pentru a distruge un clan de trădători care vrea să-i lichideze pe toți.

De la sosirea sa în Jungle Village, din China, fierarul orașului (RZA) a fost forțat de facțiuni tribale radicale să creeze arme de distrugere extrem de sofisticate. Când războiul care mocnea între clanurile locale dă în clocot, acest străin va reuși să capteze o energie străveche pentru a se transforma într-o armă umană. Un singur om trebuie să devină salvatorul poporului care l-a adoptat, luptând alături de eroi de legendă împotriva unor asasini diabolici.

Combinând secvențe spectaculoase de arte marțiale aparținând unor maeștri ai acestui univers cu viziunea sa originală, liderul trupei de rap Wu-Tang Clan care a făcut istorie dominând lumea artistică a ultimelor decenii, RZA aduce pe marile ecrane proiectul său cel mai ambițios, un film care uimește prin stilul vizual și scenele captivante de acțiune.

Titlu original The Man with the Iron Fists
Nota IMDb 5.4 din 58294 voturi

Download The Man with the Iron Fists

Lasa un comentariu