X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Lord of the Rings: The Two Towers

The Lord of the Rings: The Two Towers 2002 Online Subtitrat

Premiera: 18 decembrie 2002

Vezi Acum The Lord of the Rings: The Two Towers 2002 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Lord of the Rings: The Two Towers este un film lansat in 2002 de actiune, aventura, drama, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Elijah Wood isFrodo Baggins
Elijah Wood
Frodo Baggins
Ian McKellen isGandalf the White
Ian McKellen
Gandalf the White
Sean Astin isSam Gamgee
Sean Astin
Sam Gamgee
Liv Tyler isArwen Evenstar
Liv Tyler
Arwen Evenstar
John Rhys-Davies isGimli / Voice of Treebeard
John Rhys-Davies
Gimli / Voice of Treebeard
Billy Boyd isPeregrin '
Billy Boyd
Peregrin '

Descriere The Lord of the Rings: The Two Towers

Stăpânul inelelor: Cele două turnuri -Considerată de milioanele de cititori din întreaga lume drept cea mai mare carte de aventuri scrisă vreodată, trilogia lui J.R.R. Tolkien, „Stăpânul Inelelor”, descrie lupta pentru posesia unui Inel periculos. Dacă el este returnat creatorului său, lordul întunericului Sauron, Inelul îi va putea da acestuia puterea de a subjuga lumea.
New Line Cinema prezintă „Stăpânul Inelelor: Cele două turnuri”, filmul central al lui Peter Jackson din trilogie, o aventură a binelui împotriva răului plasată într-un timp al incertitudinilor, în ținutul Pământurilor de Mijloc, a cărui premieră mondiala avut loc în 18 decembrie 2002.

Trilogia reprezintă o realizare fără precedent, cele trei filme au fost realizate simultan în timpul unui an si jumătate de productie. Primul film din trilogie, „Stăpânul Inelelor: Frăția Inelului”, a fost lansat în 19 decembrie 2001 și a realizat peste 860 de milioane de dolari în întreaga lume. Filmul a fost nominalizat la 13 premii Oscar, mai mult decât oricare film lansat în acel an și a câștigat patru premii Oscar, incluzând premiul pentru „cele mai bune efecte vizuale”.

Titlu originalThe Lord of the Rings: The Two Towers
Nota IMDb8.7 din 1,283,729 voturi

Download The Lord of the Rings: The Two Towers

Lasa un comentariu