HDPlaythe-lord-of-the-rings-the-return-of-the-king
The Lord of the Rings: The Return of the King

The Lord of the Rings: The Return of the King 2003 Online Subtitrat

Premiera: 1 decembrie 2003Durata: 201 min.

Vezi Acum The Lord of the Rings: The Return of the King 2003 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Lord of the Rings: The Return of the King este un film lansat in 2003 de actiune, aventura, drama, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Actori

Elijah Wood isFrodo Baggins
Frodo Baggins
Ian McKellen isGandalf the White
Gandalf the White
Sean Astin isSam Gamgee
Sam Gamgee
Liv Tyler isArwen Evenstar
Arwen Evenstar
Billy Boyd isPeregrin '
Peregrin '

Descriere The Lord of the Rings: The Return of the King

Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui -Forțele lui Sauron au atacat capitala Gondor din Minas Tirith în asediul suprem asupra omenirii. Păzit de un lord slăbit, regatul odinioară măreț nu a avut niciodată nevoie mai mare de un rege. Dar va găsi Aragorn tăria de a deveni ce i-a fost sortit să devină și să-și întâmpine destinul?

Întrucat Gandalf incearcă cu disperare să mobilizeze forțele distruse din Gondor, Théoden unifică războinicii din Rohan pentru a se alătura luptei. Deși sunt loiale, curajoase și pasionale, forțele oamenilor -cu Eowyn și cu Merry ascunși printre ele -nu se pot compara cu legiunea imensă de inamici ce se abate asupra regatului.

Un sacrificiu imens însoțește fiecare victorie. În ciuda pierderilor uriașe, Frăția se avântă în cea mai importantă bătălie a vieții lor, uniți în scopul unic de a-l distrage pe Sauron și de a-i da lui Frodo o șansă de a-și realiza misiunea.

Titlu original

The Lord of the Rings: The Return of the King

Nota IMDb8.9 din 1,377,689 voturi

Lasa un comentariu