X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring 2001 Online Subtitrat

Premiera: 18 decembrie 2001

Vezi Acum The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring 2001 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring este un film lansat in 2001 de actiune, aventura, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Elijah Wood isFrodo Baggins
Elijah Wood
Frodo Baggins
Ian McKellen isGandalf the Grey
Ian McKellen
Gandalf the Grey
Sean Astin isSamwise "
Sean Astin
Samwise "
Liv Tyler isArwen Evenstar
Liv Tyler
Arwen Evenstar
Billy Boyd isPeregrin "
Billy Boyd
Peregrin "
Sean Bean isBoromir
Sean Bean
Boromir

Descriere The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Stăpânul inelelor: Frăția inelului -Timp de mai multe decenii, cuvintele de mai sus au stârnit imaginatiile si au dat contur viselor a peste 100 de milioane de cititori din întreaga lume. Ele au fost citite prima datăîn 1954, când Frătia Inelului scris de J.R.R. Tolkien, primul volum dintr-o epopee formatădin trei părti, Stăpânul Inelelor, a fost publicat.
Acum, legenda scrisăde Tolkien a prins în sfârsit viata sub forma unui film de lung-metraj, un proiect care a avut în spate una dintre cele mai colosale desfăsurări de forte care a produs vreodatăun film. Miturile, peisajele si creaturile pe care Tolkien le-a creat sunt atât de formidabile încât tehnologiei cinematografice i-au trebuit mai mult de patru decenii săatingănivelul necesar de sofisticare pentru a le da viată. Un asemenea proiect vast avea nevoie de un adevărat vizionar pentru a-l duce la capăt. Acest vizionar este Peter Jackson, care s-a angajat la o actiune fărăprecedent pentru a realiza trei filme simultan în scopul de a reda în întregime epopeea ambitioasăa lui Tolkien.

Titlu originalThe Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Nota IMDb8.8 din 1,437,692 voturi

Download The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Lasa un comentariu