X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
The Longest Yard

The Longest Yard 2005 Online Subtitrat

Premiera: 27 mai 2005

Vezi Acum The Longest Yard 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Longest Yard este un film lansat in 2005 de comedie, crima, drama, sport super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Peter Segal
Director

Actori

Adam Sandler isPaul Crewe
Adam Sandler
Paul Crewe
Chris Rock isCaretaker
Chris Rock
Caretaker
Burt Reynolds isCoach Nate Scarborough
Burt Reynolds
Coach Nate Scarborough
Michael Irvin isDeacon Moss
Michael Irvin
Deacon Moss
Nelly isMegget
Nelly
Megget
Terry Crews isCheeseburger Eddy
Terry Crews
Cheeseburger Eddy
Bob Sapp isSwitowski
Bob Sapp
Switowski

Descriere The Longest Yard

Echipa Sfarma-Tot – Filmul prezinta povestea jucatorului de fotbal american Paul Crewe, care dupa ce aranjeaza un meci din Liga Nationala de Fotbal American i se interzice practicarea acestui sport, ba mai mult, dupa ce provoaca intentionat un accident in lant este trimis la inchisoare.
Actiunea prezinta incercarile acestuia de a face o echipa compusa din condamnati care sa lupte impotriva gardienilor inchisorii. Meciul dintre echipa gardienilor si cea intitulata Mean-Machine este si un meci al orgoliilor, condamnatii vrand sa se razbune pentru modul in care gardienii se comportau cu ei.
Directorul inchisorii este cel care ordona in inchisoare si vrea sa-l omoare pe Paul, dar victima exploziei este cel mai bun prieten pe care si-l facuse.Tot directorul, vazand ca echipa Mean-Machine joaca foarte bine, incearca sa-l faca pe Paul sa aranjeze meciul. Paul insa si-a invatat lectia si va juca cat stie el de bine pana la capat.

Titlu original The Longest Yard
Nota IMDb 6.4 din 141,183 voturi

Lasa un comentariu