X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
The Little Hours

The Little Hours 2017 Online Subtitrat

Premiera: 30 iunie 2017

Vezi Acum The Little Hours 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Little Hours este un film lansat in 2017 de comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Jeff Baena
Director

Actori

Alison Brie isAlessandra
Alison Brie
Alessandra
Dave Franco isMassetto
Dave Franco
Massetto
Aubrey Plaza isFernanda
Aubrey Plaza
Fernanda
John C. Reilly isFather Tommasso
John C. Reilly
Father Tommasso
Fred Armisen isBishop Bartolomeo
Fred Armisen
Bishop Bartolomeo
Nick Offerman isLord Bruno
Nick Offerman
Lord Bruno

Descriere The Little Hours

În Evul Mediu, o mănăstire de călugărițe este condusă de către Părintele Tommasso. PRintre călugărițe se numără Alessandra, o femeie care-și dorește o viață mai bună pentru ea, o bârfitoare pe nume Ginevra și Fernanda, o femeie violentă și instabilă din punct de vedere emoțional. Cele trei îl agresează pe grădinar, care renunță să le mai ajute, fiind dezgustat de comportamentul lor. Între timp, un tânăr servitor pe nume Massetto este prins întreținând relații sexuale cu soția stăpânului său.

În timp ce se află pe fugă, el îl găsește pe Părintele Tommasso care plecase să vândă niște produse realizate de călugărițe, însă a luat-o pe arătură și s-a îmbătat foarte tare. Massetto îl ajută pe părinte să ajungă până acasă, iar cei doi pun la cale un plan prin care Massetto să vină să lucreze ca grădinar, dar să pretindă că ar fi surdo-mut în speranța că astfel călugărițele or să-l lase în pace și nu îi vor creea probleme.

Cu toate acestea, în ciuda „defectelor” sale, călugărițele devin interesate de Massetto, iar acesta ajunge să se culce atât cu Alessandra cât și cu Fernanda. Mai târziu, amenințându-l cu cuțitul, Fernanda îl răpește pe Massetto și se duce cu el în pădure unde se întâlnește cu un grup secret de vrăjitoare. Ea încearcă să-l sacrifice pe Massetto, dar este oprită de sosirea Alessandrei și Ginevrei. Massetto mărturisește în acel moment faptul că a mințit că e surdo-mut. Ei se întorc apoi la mănăstire unde toate secretele sunt dezvăluite de față cu Episcopul Bartolomeo.

Titlu original The Little Hours
Nota IMDb 5.9 din 6,523 voturi

Lasa un comentariu