X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Last Starfighter

The Last Starfighter 1984 Online Subtitrat

Premiera: 13 iulie 1984

Vezi Acum The Last Starfighter 1984 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Last Starfighter este un film lansat in 1984 de actiune, aventura, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Nick Castle
Director

Actori

Lance Guest isAlex Rogan
Lance Guest
Alex Rogan
Suzanne Snyder isCheerleader
Suzanne Snyder
Cheerleader
Barbara Bosson isJane Rogan
Barbara Bosson
Jane Rogan
John O'Leary isRylan Bursar
John O'Leary
Rylan Bursar
Dan Mason isLord Kril
Dan Mason
Lord Kril
Chris Hebert isLouis Rogan
Chris Hebert
Louis Rogan

Descriere The Last Starfighter

Ultimul luptator stelar – Un pusti care traieste intr-o parcare de rulote, evadeaza in mod regulat din existenta sa sordida jucand video game-ul Starfighter. Cunostintele sale de expert in acest joc atrage atentia unui strain amabil. Inainte de a-si da seama ce se intampla, Gueste e rapit de Preston si dus intr-o galaxie indepartata!

Se pare ca in spatiu, Starfighter e jucat pe bune, pe viata si moarte. Guest trebuie sa se alature echipei de staruri a lui Preston si sa dea piept cu maleficele forte Kodan. Principalul aliat al lui Guest este Grig, o creatura cu aspect de soparla. Marele sau rival e tradatorul Xur. La inceput, contrastul dintre viata pamanteana a lui Guest, fiu al unei mame singure, si noua sa pozitie ca luptator stelar e bulversanta dar, curand, baiatul va conduce o nava si ii va lichida pe cei rai in aceeasi maniera in care s-a distrat in adolescenta.

Titlu originalThe Last Starfighter
Nota IMDb6.7 din voturi

Lasa un comentariu