X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Invention of Lying

The Invention of Lying 2009 Online Subtitrat

Premiera: 13 septembrie 2009

Vezi Acum The Invention of Lying 2009 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Invention of Lying este un film lansat in 2009 de comedie, fantastic, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Ricky Gervais isMark Bellison
Ricky Gervais
Mark Bellison
Jennifer Garner isAnna McDoogles
Jennifer Garner
Anna McDoogles
Jonah Hill isFrank Fawcett
Jonah Hill
Frank Fawcett
Louis C.K. isGreg Kleinschmidt
Louis C.K.
Greg Kleinschmidt
Jeffrey Tambor isAnthony James
Jeffrey Tambor
Anthony James
Fionnula Flanagan isMartha Bellison
Fionnula Flanagan
Martha Bellison
Rob Lowe isBrad Kessler
Rob Lowe
Brad Kessler
Tina Fey isShelley Bailey
Tina Fey
Shelley Bailey

Descriere The Invention of Lying

Inventarea minciunii – Intr-o lume in care toti oamenii spun adevarul si numai adevarul, un barbat (Ricky Gervais) descopera ca poate minti. Muritor de foame in showbiz, barbatul se foloseste de noua lui abilitate pentru a deveni un actor celebru, dar mai ales pentru a intra in gratiile unei frumoase, la care altfel n-ar fi putut decat sa viseze.

Actiunea filmului „The invention of lying” este plasata intr-o societate contemporana fictiva si utopica, in care toata lumea spune numai adevarul absolut. Intrucat nici un alt om nu a mintit vreodata, viata scenaristului Mark Billison este extrem de dificila deoarece nu ii ramane decat sa repovesteasca faptele istorice exact asa cum s-au petrecut in realitate si faptul ca trebuie sa scrie despre perioada anilor 1300, atunci cand nu s-a intamplat nici un eveniment notabil in afara de epidemia de ciuma, nu il ajuta deloc in cariera.

Mark Billison este un barbat lipsit de succes, trecut de 40 de ani, cu un aspect fizic neatragator, cu o inteligenta medie si fara prea multe sperante intr-un viitor mai bun pana in momentul in care isi descopera abilitatea de a minti si incepe sa foloseasca acest „talent” in beneficiul sau personal.

Titlu originalThe Invention of Lying
Nota IMDb6.4 din 103,595 voturi

Lasa un comentariu