X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Internship

The Internship 2013 Online Subtitrat

Premiera: 7 iunie 2013
Gen:

Vezi Acum The Internship 2013 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Internship este un film lansat in 2013 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Shawn Levy
Director

Actori

Owen Wilson isNick Campbell
Owen Wilson
Nick Campbell
Vince Vaughn isBilly McMahon
Vince Vaughn
Billy McMahon
Rose Byrne isDana Simms
Rose Byrne
Dana Simms
Aasif Mandvi isRoger Chetty
Aasif Mandvi
Roger Chetty
Max Minghella isGraham Hawtrey
Max Minghella
Graham Hawtrey
Josh Brener isLyle Spaulding
Josh Brener
Lyle Spaulding
Dylan O'Brien isStuart Twombly
Dylan O'Brien
Stuart Twombly
Tiya Sircar isNeha Patel
Tiya Sircar
Neha Patel
Tobit Raphael isYo-Yo Santos
Tobit Raphael
Yo-Yo Santos
Josh Gad isAndrew 'Headphones' Anderson
Josh Gad
Andrew 'Headphones' Anderson

Descriere The Internship

Stagiarii – Billy (Vince Vaughn) și Nick (Owen Wilson) sunt agenți de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluția digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depășiți, ei înving sorții potrivnici și obțin niște posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulțime de studenți străluciți. Odată pătrunși în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câștigată. Acum, protagoniștii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale națiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învață să te reinventezi.

Cei doi prieteni și-au petrecut întreaga viață desăvârșindu-și talentul de a atrage clienți, pentru ca apoi să fie disponibilizați. Billy și Nick fac parte dintr-o generație care credea că, dacă muncești mult și respecți regulile, ai tot dreptul să aștepți recompensa promisă de visul american. Acum, sunt deja depășiți, sau cel puțin așa se pare.

Dezamăgiți, dar nu deznădăjduiți, ei descoperă că, în această nouă eră, secretul succesului este căutarea. Mai precis, un motor de căutare denumit Google – un loc în care visurile devin realitate.

Pentru a pătrunde în această lume, Billy și Nick își folosesc excelentele abilități de agenți de vânzări pentru a se reinventa ca stagiari (sau, în jargonul Google, noogleri). Înconjurați de copii-minune de două ori mai tineri decât ei, acești doi maeștri ai persuasiunii trebuie să găsească o cale de a traversa prăpastia dintre generații sau riscă să piardă ocazia de a trece de la noogler la googler (adică angajat cu normă întreagă la Google). Billy, Nick și tinerii lor colegi de echipă realizează că victoria reiese din lecțiile de viață pe care le primești, că uneori să câștigi nu înseamnă să termini primul și că mereu au fost înzestrați cu googliozitate, adică dorința constantă de a căuta.

Titlu original The Internship
Nota IMDb 6.4 din voturi

Download The Internship

Lasa un comentariu