X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The House Bunny

The House Bunny 2008 Online Subtitrat

Premiera: 22 august 2008

Vezi Acum The House Bunny 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. The House Bunny este un film lansat in 2008 de comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere The House Bunny

In comedia sexy, The House Bunny/Iepurasul casei, simpatica Anna Faris (Scary Movie) o intruchipeaza pe Shelley Darlington, un iepuras Playboy care le invata pe cateva studente stangace cum sa cucereasca baietii pentru ca in final sa-si dea seama ea insasi ca ceea ce apreciaza baietii cel mai mult sunt calitatile sufletesti.

Shelley duce o viata fara griji pana cand este data afara din Clubul Playboy. Ea nu are unde sa se duca, dar soarta o arunca intr-un grup de studente care sunt pe punctul de a-si pierde caminul din campusul universitar, daca nu vor fi capabile sa atraga noi membri in fratia lor. Pentru ca ele sa-si rezolve problema, Shelley trebuie sa-si puna in functiune tot arsenalul acumulat pe cand era playmate pentru a le tine un curs intensiv de machiaj si de trucuri menite sa cucereasca baietii. Intre timp, Shelley invata pe propria piele ca are nevoie de ceea ce le distinge pe fete – personalitatea. Cand istetimea face jonctiune cu frumusetea, ele vor intelege ca nu mai trebuie sa se prefaca, ci sa fie ele insele.

Titlu original The House Bunny
Nota IMDb 5.5 din 68,985 voturi

Download The House Bunny

Lasa un comentariu