X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Hobbit: An Unexpected Journey

The Hobbit: An Unexpected Journey 2012 Online Subtitrat

Premiera: 26 noiembrie 2012

Vezi Acum The Hobbit: An Unexpected Journey 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Hobbit: An Unexpected Journey este un film lansat in 2012 de actiune, aventura, familie, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere The Hobbit: An Unexpected Journey

Hobbitul: O călătorie neașteptată – Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduși de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Å¢ara Pustietății, pe tărâmuri înșelătoare, pline de goblini, wargi, orci, și vrăjitori.

Deși ținta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlnește pe creatura care îi va schimba viața pentru totdeauna… Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neștiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuși un curaj și o ingeniozitate care îl surprind și pe el, dar intră și în posesia „prețiosului” inel al lui Gollum, cu calități misterioase și foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu și-l poate imagina încă.

Titlu original The Hobbit: An Unexpected Journey
Nota IMDb 7.9 din 691,813 voturi

Lasa un comentariu