X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
The Hills Have Eyes 2

The Hills Have Eyes 2 2007 Online Subtitrat

Premiera: 22 martie 2007

Vezi Acum The Hills Have Eyes 2 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Hills Have Eyes 2 este un film lansat in 2007 de horror, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere The Hills Have Eyes 2

Dealuri însângerate 2 – S-ar putea ca țipetele cele mai puternice să fie chiar ale dv., dacă veți urmări această Ediție Necenzurată a filmului The Hills Have Eyes 2, cu imagini cumplite, care nu au fost proiectate niciodată în cinematografe – materiale speciale, care vă stârnesc fiori pe șira spinării, plus imagini foarte explicite și un final alternativ absolut… mortal!

Etalând mai mult sânge, mai multă violență și mai multă groază decât prima parte, ea însăși șocantă, această înfiorătoare continuare începe la doi ani după ce nefericita familie Carter a fost atacată de mutanți canibali, în deșertul New Mexico. Acum, un grup de cadeți din Garda Națională, plecați într-o misiune de rutină, se trezesc că trebuie să lupte cu aceleași personaje bizare, însetate de sânge. De această dată însă, patriarhul mutant nu caută doar „o gustare” rapidă, ci are nevoie de femele „de prăsilă”, care să îi asigure urmași!

Titlu original The Hills Have Eyes II
Nota IMDb 5.1 din voturi

Lasa un comentariu