X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Help

The Help 2011 Online Subtitrat

Premiera: 9 august 2011
Gen:

Vezi Acum The Help 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Help este un film lansat in 2011 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Tate Taylor
Director

Actori

Emma Stone isEugenia '
Emma Stone
Eugenia '
Viola Davis isAibileen Clark
Viola Davis
Aibileen Clark
Octavia Spencer isMinny Jackson
Octavia Spencer
Minny Jackson
Bryce Dallas Howard isHilly Holbrook
Bryce Dallas Howard
Hilly Holbrook
Jessica Chastain isCelia Foote
Jessica Chastain
Celia Foote
Mike Vogel isJohnny Foote
Mike Vogel
Johnny Foote
Allison Janney isCharlotte Phelan
Allison Janney
Charlotte Phelan
Sissy Spacek isMissus Walters
Sissy Spacek
Missus Walters
Chris Lowell isStuart Whitworth
Chris Lowell
Stuart Whitworth

Descriere The Help

“Culoarea sentimentelor” este o dramă emoționantă, povestită cu umor și speranță, despre prietenie, curaj și mai ales despre puterea de a inspira schimbări sociale.

Acțiunea se desfășoară în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scenă relația care se construiește între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidată în jurul unui proiect editorial secret, care încalcă normele sociale și care le supune pe cele trei femei unui mare risc.

Eugenia “Skeeter” Phelan tocmai a absolvit colegiul și redactează o rubrică de sfaturi pentru îngrijirea casei într-un ziar local, ajutată de Aibileen, servitoarea unei bune prietene. În scurt timp, tânăra jurnalistă pornește un proiect clandestin, inspirat de istoriile de viață ale lui Aibileen și ale lui Minny Jackson, buna sa prietenă, care se confruntă cu aceleași probleme. Cele trei femei împărtășesc în șoaptă poveștile lor, răstoarnă regulile sociale ale acelor timpuri și se expun astfel riscului de a fi marginalizate de societatea în care trăiesc.

Dezvăluirile șoptite, dar curajoase ale protagonistelor se transformă astfel în proiectul editorial care stă la baza unor schimbări sociale. În acest fel, cele trei personaje își fac auzită vocea și, în același timp, dezvăluie condiția socială a servitoarelor de culoare, un subiect tabu pentru acele timpuri.

Filmul are o distribuție remarcabilă, Emma Stone (“Easy A”, “Zombieland”) joacă rolul curajoasei Skeeter, Viola Davis, dublă câștigătoare a premiului Tony și nominalizată la Premiile Academiei (pentru “Doubt” și “Eat, pray, love”) joacă rolul puternicei Aibileen, iar vorbăreața Minny Jackson este interpretată de talentata actriță Octavia Spencer (“Dinner for Schmucks”, “Seven Pounds”).

Titlu original The Help
Nota IMDb 8.1 din 357,587 voturi

Download The Help

Lasa un comentariu