HDPlay
The Gunfighter

The Gunfighter 1950 Online Subtitrat

Premiera: 23 iunie 1950Durata: 85 min.

Vezi Acum The Gunfighter 1950 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Gunfighter este un film lansat in 1950 de western super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Henry King
Director

Actori

Gregory Peck isJimmy Ringo
Jimmy Ringo
Helen Westcott isPeggy Walsh
Peggy Walsh
Millard Mitchell isMarshal Mark Strett
Marshal Mark Strett
Skip Homeier isHunt Bromley
Hunt Bromley
Anthony Ross isDeputy Charlie Norris
Deputy Charlie Norris
Verna Felton isMrs. August Pennyfeather
Mrs. August Pennyfeather
Ellen Corby isMrs. Devlin
Mrs. Devlin

Descriere The Gunfighter

Jimmy Ringo, un pistolar notoriu, a ajuns la o vârstă la care își dorește altceva de la viață. El încearcă să stea departe de scandaluri, însă din păcate nu reușește. Când Eddie, un tânăr arogant și agresiv trage asupra lui, Jimmy e nevoit să se apere și îl ucide, neavând altă alegere. Este sfătuit să plece cât mai repede din acel ținut întrucât cei trei frați ai lui Eddie vor căuta să-l răzbune. Aceștia îl urmăresc, însă Jimmy îi ia prin surprindere, îi dezarmează și le gonește caii.

Ringo încearcă să se împace cu soția sa, Peggy și să-și vadă fiul de opt ani pe care nu l-a văzut niciodată. Deși refuză inițial fiindcă nu poate uita purtarea nesăbuită din trecut a lui Jimmy, până la urmă Peggy acceptă iînsă îi cere soțului înstrăinat timp de răgaz de un an de zile pentru a decide dacă îl primește înapoi în viața ei. Din păcate, soarta nu îi va surâde deloc lui Jimmy.

Titlu original

The Gunfighter

Nota IMDb7.7 din 7,577 voturi

Lasa un comentariu