X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Good, the Bad and the Ugly

The Good, the Bad and the Ugly 1966 Online Subtitrat

Premiera: 23 decembrie 1966
Gen:

Vezi Acum The Good, the Bad and the Ugly 1966 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Good, the Bad and the Ugly este un film lansat in 1966 de western super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Sergio Leone
Director

Actori

Lee Van Cleef isSentenza/Angel Eyes
Lee Van Cleef
Sentenza/Angel Eyes
Aldo Giuffrè isAlcoholic Union Captain
Aldo Giuffrè
Alcoholic Union Captain
Luigi Pistilli isFather Pablo Ramirez
Luigi Pistilli
Father Pablo Ramirez
Antonio Casale isJackson/Bill Carson
Antonio Casale
Jackson/Bill Carson

Descriere The Good, the Bad and the Ugly

Il Buono, il brutto, il cattivo – Cel Bun, cel rău, cel urât, scris de Agenore Incrocci, Furio Scarpelli, Luciano Vincenzoni si Sergio Leone este cel de-al treilea si ultimul film western din trilogia spaghetti a lui Clint Eastwood.

Regizorul Sergio Leone înlocuieste crezul puritan al dreptătii, atât de arhicunoscut în orice western Hollywood, cu un punct de vedere cinic si prăfuit asupra mortii si moralitătii, exemplificat de un grup de banditi fărăscrupule care se vor întrece în a descoperi o comoarăîngropatăîntr-un mormânt fărănume.

Lui Clint Eastwood, evident (si nu tocmai) “Cel Bun”, si iremediabilului (dar cu unele dubii) „Cel Rău” Lee Van Cleef, li se alăturăun adevărat veteran al westernului, Eli Wallach, cu sigurantă(sau poate nu) “Cel Urât”.
Intriga complexă, presăratădin belsug cu trădări si dueluri sângeroase, îsi croieste drum prin Războiul Civil American, pentru a se sfârsi într-un veritabil dans al mortii.

Fărăîndoială, cel mai important western italian, acest clasic al anului 1966 aduce cu sine si o coloanăsonorăinegalabilă, semnatăde Ennio Morricone.

Un film care nu ar trebui in ruptul capului sa lipseasca din colectia ta!

Titlu originalIl buono, il brutto, il cattivo
Nota IMDb8.9 din 591,257 voturi

Download The Good, the Bad and the Ugly

Lasa un comentariu