X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
The Good Liar

The Good Liar 2019 Online Subtitrat

Premiera: 8 noiembrie 2019

Vezi Acum The Good Liar 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Good Liar este un film lansat in 2019 de crima, drama, mister super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Director

Bill Condon
Director

Actori

Descriere The Good Liar

Maestrul minciunilor – Bătrânul escroc Roy Courtnay (Ian McKellen) și-a găsit următoarea țintă: recenta văduvă Betty McLeish (Helen Mirren) care a moștenit milioane de dolari… iar Roy intenționează să pună mâinile pe toată averea.

Încă de la prima întâlnire, Roy începe să o controleze pe Betty cu trucurile sale de manipulare, iar Betty, care pare destul de încântată de el, se lasă purtată de val. Însă, de data aceasta, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, pe un teren minat, în care miza crește de la o clipă la alta, iar trădările expun noi pericole.

Titlu originalThe Good Liar
Nota IMDb6.6 din 5568 voturi

Download The Good Liar

(1) comentariu

  • S Sorin3 februarie 2020

    Super! Un film despre un fost colaborator nazist care imediat dupa razboi reuseste sa se dreapt drept locotenent britanic si sa plece in Anglia (avand infatiseare asemanatoare cu a britanicului si fiind profesor de limba engleza), si despre o fata Lilli pe care in copilarie a invatat=o limba engleza prin meditatii private in casa parintilor ei – industriasi germani bogati, dar anti regim nazist. In timpurile noastre, tipul, batran fiind se tine de excrocherii financiare. Tipa se da drept o vaduva bogata, tinta perfecta pentru un excroc. Dar se pare ca vanatorul devine vanat in cel mai ridicol mod cu putinta: batrana este fata germana pe care tipul a meditat=o in trecut si pe care a violat-o in cadrul ultimei sedinte pe care a fost lasat sa o tine in casa parintilor ei.

Lasa un comentariu